homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Valentine`s Day-22

#400 2010-02-07 13:39:26

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Valentine`s Day

Tocmai m-a anuntat ca nu primesc nimic de VDay ca el uraste sarbatoarea asta.  rotfl2  Great! Nu ca mi-ar trebui vreun cadou, ca daca ma gandesc bine nu cred ca ne-am facut vreaun cadou de VDay de cand suntem impreuna. De obicei sarbatorim la o cina la restaurant. Intr-un an am gatit mancare chinezeasca si am mancat la el, in altul am iesit la o cina cu inca un cuplu de prieteni si tot asa.
Cadouri (materiale) nu ne facem decat de zilele noastre si de Craciun + florile de 8 Martie. Si niciodata nu ne luam cadouri scumpe gen bijuterii pretioase, haine de firma, parfumuri scumpe. Eu, de ex.. imi doresc f. mult o rama foto digitala dar n-as putea sa-i cer lui sa mi-o ia de ziua mea (ca se apropie) ca am vazut ca e in jur 200 de lei cea care imi placea, ca mi se pare mult comparativ cu salariul lui.

Faza cu florile - cum povestea Shine - am patit-o si eu. I-am zis ca mi-ar placea sa-l vad ca apare la intalnirea cu mine cu un tradafir in mana, ca mi se pare asa fain cand vad baieti pe strada asa si a zis ca lui nu-i place sa umble cu flori in mana pe strada. Dupa care i-am zis ca eu n-am primit niciodata flori de la un baiat decat 2 garoafe nasoale (in 2 ocazii diferite, dar de la acelasi baiat) pe care l-am suspectat ca le-ar fi luat de pe jos din piata, la cum aratau. L-o fi impresionat chestia asta, ca apoi de 8 Martie a aparut cu un trandafir. Si altadata, cand ne intalneam sa sarbatorim nu stiu cati ani de relatie, iar a aparut cu un trandafir si a fost cadoul de care m-am bucurat cel mai mult dintre toate ever, pt ca nu ma asteptam.

Shine, eu zic ca oricat de drag ti-ar fi, n-ar trebui sa-i mai faci atatea cadouri (chiar daca sunt fara valoare materiala, ci doar lucrate de tine) ca i se suie la cap.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#401 2010-02-07 14:17:37

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

la noi anul trecut a fost asa: el  mi-a luat un trandafir rosu, eu am luat 2 brelocuri dragutze unul pt mine si unul pt el. Anul asta clar nu stiu ce sa-i iau lol chiar nu am idee si mai ales ca sunt in vacanta sapt asta, acasa, daca eram in bucuresti sigur gaseam ceva. sincer nu stiu daca sa ii mai iau ceva sau nu.. ma gandeam sa-i sugerez sa iesim doar noi2 la o pizza ceva... procedez bine? big_smile

#402 2010-02-07 14:24:54

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

kathrynn a scris:

Faza cu florile - cum povestea Shine - am patit-o si eu. I-am zis ca mi-ar placea sa-l vad ca apare la intalnirea cu mine cu un tradafir in mana, ca mi se pare asa fain cand vad baieti pe strada asa si a zis ca lui nu-i place sa umble cu flori in mana pe strada.

Nici eu nu suport să umblu cu flori ?n m?nă pe stradă... mi se pare că arăt ca un idiot. skitarg  Mai ales că sunt destul de perfecţionist şi dacă nu găsesc flori care să fie ... well, perfecte... mi se pare toată chestia un eşec.

#403 2010-02-07 14:25:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Oh,dar sunt si cu valoare materiala... materialul din care ii fac lucrusoare ma costa de ma usuca,si parfumul,si tricouri,si carte,si album,si tot asa... bugetul meu se duce pe cadouri pentru el. Si nu le fac pentru ca astept ceva in return... pur si simplu imi place sa-i fac cadouri. 4 luni si ceva avem impreuna,dar asta conteaza mai putin. Suntem foarte apropiati. Totul merge perfect dar... pur si simplu nu e in stare sa faca gesturi dragute. Nu ii vine in reflex,so to speak.

#404 2010-02-07 15:56:51

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Eu vreau sa ma duca la Paris de V day si sa ma ceara de nevasta pe malul Senei.
Credeti ca cer prea mult ?  nustiu

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#405 2010-02-07 16:10:16

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

suna frumos pink.dar i-ai spus asta?sau e doar o "fantezie"?

#406 2010-02-07 16:11:14

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Anabella, foarte de acord cu tine in tot ce ai spus. Am mai zis pe aici, noi de V Day mergem in alt oras, me plimbam, vedem un film, facem poze...pentru amandoi iesirile astea sunt mai mult decat perfecte. Cat despre flori, imi cumpara, dar la ocazii intemeiate, sa aiba o semnificatie, nu asa, fara motiv. Pentru mine sunt alte lucruri care conteaza. Eram odata racita si trebuia sa mergem la un majorat. A venit la mine mai devreme, a vazut cum sunt, m-a bagat in pat, mi-a facut ceai si a stat langa mine jumatate de noapte, pana au venit ai mei. Sapamana asta trebuia sa plece sa-si vada mama (pe care n-a mai vazut-o de la Craciun) si nu a mai plecat, a ales sa stea cu mine in vacanta. Zilele astea am fost ocupata, plecata dimineata, am ajuns seara acasa, el ma astepta de o ora in frig, in fiecare zi, sa ma vada macar 5 minute. Si mai sunt muuulte altele, dar pentru mine astea fac cat un camion de flori.

Cat despre cadourile materiale, am primit de la el si cosmetice, si parfumuri, si bijuterii din aur, si haine...Dar ce imi place cel mai mult la partea asta, e ca daca ii zic eu ca vreau un rahat, cat de mic si lipsit de importanta, tine minte si cand are ocazia, imi cumpara. So, n-am nevoie de ziua de 14 februarie ca sa stiu ca ma iubeste. V-o dau voua. tongue

#407 2010-02-07 16:13:37

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

annabel a scris:

CLAR Fantezie lol
De unde atat... sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#408 2010-02-07 16:17:16

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hai mai pink. sad
si eu am "vise, nenica" lol.noi sa fim sanatoase/si

#409 2010-02-07 16:18:15

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

pink_martini a scris:

annabel a scris:

CLAR Fantezie lol
De unde atat... sad

cine nu si`ar dorii rodnar da e criza frate forgetit  lol

Love.  Live. Laugh.

#410 2010-02-07 16:22:23

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Fiametta a scris:

Anabella, foarte de acord cu tine in tot ce ai spus. Am mai zis pe aici, noi de V Day mergem in alt oras, me plimbam, vedem un film, facem poze...pentru amandoi iesirile astea sunt mai mult decat perfecte. Cat despre flori, imi cumpara, dar la ocazii intemeiate, sa aiba o semnificatie, nu asa, fara motiv. Pentru mine sunt alte lucruri care conteaza. Eram odata racita si trebuia sa mergem la un majorat. A venit la mine mai devreme, a vazut cum sunt, m-a bagat in pat, mi-a facut ceai si a stat langa mine jumatate de noapte, pana au venit ai mei. Sapamana asta trebuia sa plece sa-si vada mama (pe care n-a mai vazut-o de la Craciun) si nu a mai plecat, a ales sa stea cu mine in vacanta. Zilele astea am fost ocupata, plecata dimineata, am ajuns seara acasa, el ma astepta de o ora in frig, in fiecare zi, sa ma vada macar 5 minute. Si mai sunt muuulte altele, dar pentru mine astea fac cat un camion de flori.

Cat despre cadourile materiale, am primit de la el si cosmetice, si parfumuri, si bijuterii din aur, si haine...Dar ce imi place cel mai mult la partea asta, e ca daca ii zic eu ca vreau un rahat, cat de mic si lipsit de importanta, tine minte si cand are ocazia, imi cumpara. So, n-am nevoie de ziua de 14 februarie ca sa stiu ca ma iubeste. V-o dau voua. tongue

și eu zic că tot astea contează, nu un bullshit de zi, importată de la americani

shine, dacă ai tot restul, dă-le-ncolo de cadouri, nu astea stau la baza unei relații reușite

#411 2010-02-07 21:37:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu le dau incolo,ca i-a venit mintea la cap big_smile A zis ca-mi ia cadou de Valentine's. big_smile

#412 2010-02-07 22:33:04

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

oare daca transport tortul facut de mine 60 km cu trenul o sa ajunga intreg? lol

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#413 2010-02-07 22:35:50

kathrynn
Hero member

ioana_marinescu a scris:

oare daca transport tortul facut de mine 60 km cu trenul o sa ajunga intreg? lol

eu am incercat sa transport un tort, cu masina, aprox. 7 km si dupa 2 km l-am facut praf. big_smile
ce iti sugerez, daca chiar vrei, e sa-l transporti cu forma si sa-l decorezi doar la locul faptei.

#414 2010-02-07 22:38:22

ioana_marinescu
Full member

kathrynn a scris:

ioana_marinescu a scris:

eu am incercat sa transport un tort, cu masina, aprox. 7 km si dupa 2 km l-am facut praf. big_smile
ce iti sugerez, daca chiar vrei, e sa-l transporti cu forma si sa-l decorezi doar la locul faptei.

rotfl deci tre sa gasesc altceva

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#415 2010-02-07 22:39:36

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

pai tu poate ai transportat tortul tu la volan si tortul pe scaun ...daca il tii in mana ce se poate intampla? eu am trasnportat tot felul de prajituri si nu au avut nimic daca le tinea cineva in mana...mai mult...cand nu avea cine le tine pe puneam intr0un ligheana de aceleasi dimensiuni cu platoul/farfuria si daca nu avea loc de "joc" nu se intampla nimic

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-07 22:40:08)

#416 2010-02-07 22:43:35

ioana_marinescu
Full member

si eu ma gandesc ca ar trebui sa fie ok...poate sa se strice frisca pe margini cel mult...

#417 2010-02-07 22:44:33

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

nici ale mele, cand erau tinute, nu aveau absolut nimic.
si am transportat pe o dist de 250 de km big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#418 2010-02-07 22:50:47

kathrynn
Hero member

Da, normal ca daca le tii in mana n-au ce sa pateasca wink , dar eu conduceam cand s-a intamplat asta si cand conduc am nevoie de minim o mana, chiar de ambele cand se "agraveaza" situatia chicot  . Deci n-aveam cum sa tin de el. Era pe un platou mult mai mare decat el dar mi-au sarit in fata niste pietoni si a trebuit sa franez si a cazut sub scaun. Interesant a fost ca a aterizat drept, s-a stricat o parte din el, dar restul l-am mancat si a fost f. bun (dupa ce am curatat partea afectata).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.