|
Nu esti logat.
Valentine`s Day-22#400 2010-02-07 13:39:26
Re: Valentine`s DayTocmai m-a anuntat ca nu primesc nimic de VDay ca el uraste sarbatoarea asta. Great! Nu ca mi-ar trebui vreun cadou, ca daca ma gandesc bine nu cred ca ne-am facut vreaun cadou de VDay de cand suntem impreuna. De obicei sarbatorim la o cina la restaurant. Intr-un an am gatit mancare chinezeasca si am mancat la el, in altul am iesit la o cina cu inca un cuplu de prieteni si tot asa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #401 2010-02-07 14:17:37
Re: Valentine`s Dayla noi anul trecut a fost asa: el mi-a luat un trandafir rosu, eu am luat 2 brelocuri dragutze unul pt mine si unul pt el. Anul asta clar nu stiu ce sa-i iau chiar nu am idee si mai ales ca sunt in vacanta sapt asta, acasa, daca eram in bucuresti sigur gaseam ceva. sincer nu stiu daca sa ii mai iau ceva sau nu.. ma gandeam sa-i sugerez sa iesim doar noi2 la o pizza ceva... procedez bine? Offline #402 2010-02-07 14:24:54
Re: Valentine`s Day
Nici eu nu suport să umblu cu flori ?n m?nă pe stradă... mi se pare că arăt ca un idiot. Mai ales că sunt destul de perfecţionist şi dacă nu găsesc flori care să fie ... well, perfecte... mi se pare toată chestia un eşec. Offline #403 2010-02-07 14:25:41
Re: Valentine`s DayOh,dar sunt si cu valoare materiala... materialul din care ii fac lucrusoare ma costa de ma usuca,si parfumul,si tricouri,si carte,si album,si tot asa... bugetul meu se duce pe cadouri pentru el. Si nu le fac pentru ca astept ceva in return... pur si simplu imi place sa-i fac cadouri. 4 luni si ceva avem impreuna,dar asta conteaza mai putin. Suntem foarte apropiati. Totul merge perfect dar... pur si simplu nu e in stare sa faca gesturi dragute. Nu ii vine in reflex,so to speak. Offline #404 2010-02-07 15:56:51
Re: Valentine`s DayEu vreau sa ma duca la Paris de V day si sa ma ceara de nevasta pe malul Senei. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#405 2010-02-07 16:10:16
Re: Valentine`s Daysuna frumos pink.dar i-ai spus asta?sau e doar o "fantezie"? Offline #406 2010-02-07 16:11:14
Re: Valentine`s DayAnabella, foarte de acord cu tine in tot ce ai spus. Am mai zis pe aici, noi de V Day mergem in alt oras, me plimbam, vedem un film, facem poze...pentru amandoi iesirile astea sunt mai mult decat perfecte. Cat despre flori, imi cumpara, dar la ocazii intemeiate, sa aiba o semnificatie, nu asa, fara motiv. Pentru mine sunt alte lucruri care conteaza. Eram odata racita si trebuia sa mergem la un majorat. A venit la mine mai devreme, a vazut cum sunt, m-a bagat in pat, mi-a facut ceai si a stat langa mine jumatate de noapte, pana au venit ai mei. Sapamana asta trebuia sa plece sa-si vada mama (pe care n-a mai vazut-o de la Craciun) si nu a mai plecat, a ales sa stea cu mine in vacanta. Zilele astea am fost ocupata, plecata dimineata, am ajuns seara acasa, el ma astepta de o ora in frig, in fiecare zi, sa ma vada macar 5 minute. Si mai sunt muuulte altele, dar pentru mine astea fac cat un camion de flori. Offline #407 2010-02-07 16:13:37
CLAR Fantezie "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #408 2010-02-07 16:17:16
Re: Valentine`s Dayhai mai pink. Offline #409 2010-02-07 16:18:15
cine nu si`ar dorii da e criza frate Love. Live. Laugh. Offline #410 2010-02-07 16:22:23
și eu zic că tot astea contează, nu un bullshit de zi, importată de la americani Offline #411 2010-02-07 21:37:05
Re: Valentine`s DayNu le dau incolo,ca i-a venit mintea la cap A zis ca-mi ia cadou de Valentine's. Offline #412 2010-02-07 22:33:04
Re: Valentine`s Dayoare daca transport tortul facut de mine 60 km cu trenul o sa ajunga intreg? And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #413 2010-02-07 22:35:50
eu am incercat sa transport un tort, cu masina, aprox. 7 km si dupa 2 km l-am facut praf. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #414 2010-02-07 22:38:22
deci tre sa gasesc altceva And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #415 2010-02-07 22:39:36
Re: Valentine`s Daypai tu poate ai transportat tortul tu la volan si tortul pe scaun ...daca il tii in mana ce se poate intampla? eu am trasnportat tot felul de prajituri si nu au avut nimic daca le tinea cineva in mana...mai mult...cand nu avea cine le tine pe puneam intr0un ligheana de aceleasi dimensiuni cu platoul/farfuria si daca nu avea loc de "joc" nu se intampla nimic Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-07 22:40:08) Offline #416 2010-02-07 22:43:35
Re: Valentine`s Daysi eu ma gandesc ca ar trebui sa fie ok...poate sa se strice frisca pe margini cel mult... And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #417 2010-02-07 22:44:33
Re: Valentine`s Daynici ale mele, cand erau tinute, nu aveau absolut nimic. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #418 2010-02-07 22:50:47
Re: Valentine`s DayDa, normal ca daca le tii in mana n-au ce sa pateasca , dar eu conduceam cand s-a intamplat asta si cand conduc am nevoie de minim o mana, chiar de ambele cand se "agraveaza" situatia . Deci n-aveam cum sa tin de el. Era pe un platou mult mai mare decat el dar mi-au sarit in fata niste pietoni si a trebuit sa franez si a cazut sub scaun. Interesant a fost ca a aterizat drept, s-a stricat o parte din el, dar restul l-am mancat si a fost f. bun (dupa ce am curatat partea afectata). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|